HUISARTS
General practitioner Huisarts Facharzt fur Allgemeinmedizin Medico de Clinica Geral

00351289508055

24/7 HUIS & HOTEL VISITES
BALIE SLIDER WEBSITE

00351289508055


LABORATORIUM TEST / INR / ECG
WAITINGROOM SLIDER

Laboratoriumonderzoek, INR (trombosedienst), ECG, griepvaccinatie, rijbewijskeuring, controle van bloeddruk, diabetes en astma/COPD, check-ups en kleine chirurgie.

00351289508055

KLINISCHE PSYCHOLOGE / SEXUOLOGE
INES BUSINES CARD WEBSITE 920X310

CHIROPRACTOR
Erik Wolters, chiropractor

Mijn naam is Erik Wolters en ben in 1990 afgestudeerd als chiropractor in Bournemouth (Engeland), waarna ik 3 jaar in Heemstede en 2 jaar in Portugal heb gewerkt. In 1995 ben ik een zelfstandige praktijk begonnen in Venlo.Chiropractie is voor mij het mooiste beroep omdat het percentage behandelingen dat goed slaagt hoog is. Hierdoor wordt de patiënt goed geholpen. Chiropractie werkt preventief, is holistisch en je kunt er een breed scala van klachten mee verhelpen. Ik behandel nek- en rugklachten met of zonder uitstraling (Hernia/Ischias) en hoofdpijnklachten.

Ook verricht ik echografisch onderzoek en pas ik shockwave therapie toe.

Voor meer informatie kijk op onze Nederlandse site: www.vividus-venlo.nl

 00351917482144

www.wolters-chiro.com
erik@wolters-chiro.com

CHIROPRACTOR
LIANNE 920X310 DIENSTEN

Mijn naam is Lianne Trines en ik ben afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk in juli 2017. Het laatste jaar van mijn masteropleiding bestond uit een full-time stageplaats bij de AECC Teaching Clinic in Bournemouth.

Ik maakte voor het eerst kennis met chiropractie toen ik nog een tiener was en onder behandeling ging bij een chiropractor voor rugpijn in Erik Wolters’ praktijk in Venlo, Nederland. De manier van aanpak en het effect van de behandelingen sprak me enorm aan en inspireerde me om zelf anderen op deze manier te gaan helpen en dus besloot ik ook chiropractor te worden.

Totdat ik naar Engeland verhuisde om te studeren aan de universiteit, werkte ik in Erik’s praktijk in Venlo achter de balie. We maakten vaker grapjes over hoe leuk het zou zijn als ik daar ooit op een dag als chiropractor zou werken. Maar tegen het einde van mijn opleiding besloot ik dat ik meer avontuur wilde…

Dus hier ben ik dan, in Portugal en nog steeds in Erik Wolters’ voetsporen tredend, als chiropractor bij Orange Medical Centre in Albufeira!

Ik kan u helpen met een wijd spectrum aan klachten zoals rug- en nekpijn, hoofdpijn, sciatica en hernia’s. Naast de wervelkolom kan een chiropractor ook bijv. schouder-, knie- en enkelklachten behandelen.

Heeft u zich altijd al afgevraagd of chiropractie u kan helpen?

Maak een afspraak voor een gratis consult zodat u precies weet wat ik voor u kan doen!

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie en neem gerust contact met me op bij eventuele vragen!

Met vriendelijke groet,

Lianne Trines DC

Maandag, donderdag en vrijdag 9-17h, zaterdag 10-12h

Tel: 00351 917 482 144

info@trines-chiropractic.com

www.trines-chiropractic.com