CHIROPRACTOR LIANNE TRINES IN HET OMC ……

Hallo! Mijn naam is Lianne Trines en ik ben afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk in juli 2017. Het laatste jaar van mijn masteropleiding bestond uit een full-time stageplaats bij de AECC Teaching Clinic in Bournemouth.
Ik maakte voor het eerst kennis met chiropractie toen ik nog een tiener was en onder behandeling ging bij een chiropractor voor rugpijn in Erik Wolters’ praktijk in Venlo, Nederland. De manier van aanpak en het effect van de behandelingen sprak me enorm aan en inspireerde me om zelf anderen op deze manier te gaan helpen en dus besloot ik ook chiropractor te worden.
Totdat ik naar Engeland verhuisde om te studeren aan de universiteit, werkte ik in Erik’s praktijk in Venlo achter de balie. We maakten vaker grapjes over hoe leuk het zou zijn als ik daar ooit op een dag als chiropractor zou werken. Maar tegen het einde van mijn opleiding besloot ik dat ik meer avontuur wilde…
Dus hier ben ik dan, in Portugal en nog steeds in Erik Wolters’ voetsporen tredend, als chiropractor bij Orange Medical Centre in Albufeira!

Ik kan u helpen met een wijd spectrum aan klachten zoals rug- en nekpijn, hoofdpijn, sciatica en hernia’s. Naast de wervelkolom kan een chiropractor ook bijv. schouder-, knie- en enkelklachten behandelen.
Heeft u zich altijd al afgevraagd of chiropractie u kan helpen?
Maak een afspraak voor een gratis consult zodat u precies weet wat ik voor u kan doen!
Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie en neem gerust contact met me op bij eventuele vragen!

Met vriendelijke groet,

Lianne Trines DC

Maandag, donderdag en vrijdag 9-17h, zaterdag 10-12h

Tel: 00351 917 482 144

info@trines-chiropractic.com
www.trines-chiropractic.com